LOOK4ID

Look4 ID - inlog

Aantekening

U bent hiernaartoe doorgestuurd via een andere website om u aan te melden bij de Single Sign On (?) dienst van LOOK4. Als u eenmaal bent geregistreerd, wordt u naar de site https://www.look4optics.de/RedirectFromAuthenticationService.ashx?redirect=https://www.look4optics.de/Shop/LieferantenHinzufuegen.aspx?companyIDTemp=7862 teruggestuurd.
Als u nu nog niet geregistreerd bent, kunt u dit gratis doen met het registratieformulier . Dit duurt maar een paar minuten.

Benutzername oder Emailadresse: Was ist das?
Passwort: Was ist das?
Neu hier? - dann bitte   

Welkom bij LOOK4 ID, de Single Sign On dienst van de Look4 Company GmbH

LOOK4 is de nieuwe gratis, gecentrailseerde Single Sign On authentificatiedienst met name voor de optische industrie.

Deze dienst stelt u in staat om uzelf te authentificeren met een inlog (gebruikersnaam/wachtwoord) voor meerdere aangesloten toepassingen bij diverse optiekondernemingen en dit gratis te gebruiken met een unieke registratie bij de LOOK4 ID dienst.

Met een link "login" op de website van een aangesloten applicatie (portaal/webwinkel/webdienst) wordt u doorgestuurd naar de pagina LOOK4 ID dienst. Daar heeft u de mogelijkheid om uzelf centraal te authentificeren voor diverse toepassingen.
Uw voordeel is dat u slechts één login hoeft te onthouden en de zoektocht naar wachtwoorden weg kan laten.

Opmerking bij phishing pogingen

Reageer niet op vragen die u verzoeken om uw LOOK4 gebruikersgegevens in te voeren. Phishing is bedoeld om toegang te krijgen tot uw gebruikersgegevens door te doen alsof het onze dienst is of dat onze dienst wordt gebruikt!
Zorg er altijd voor dat wanneer u in uw webbrowser registreert, ons internetadres als volgt wordt weergegeven:

Let op internetadres!

Als u het slachtoffer bent geworden van een phishing-poging kunt u ons per email of per telefoon informeren. Contactgegevens vindt u in de Imprint.

Uw portaal, winkel / uw webapplicatie is nu niet verbonden?

Bied je gebruikers meer vrijheid en comfort bij het registreren voor je website of je webservice. Vandaag heeft een internetgebruiker verschillende logingegevens nodig voor de registratie bij elke fabrikant. Met behulp van LOOK4 ID, de Single Sign On dienst van LOOK4, kunnen uw klanten zichzelf in de toekomst op uw website verifiëren en bij een heleboel andere fabrikanten met één unieke registratie.

Met een link "login" op de website van een aangesloten applicatie (portaal/webwinkel/webdienst) wordt u doorgestuurd naar de pagina LOOK4 ID dienst. Daar heeft u de mogelijkheid om uzelf centraal te authentificeren voor diverse toepassingen.

Daar logt de gebruiker in met zijn gebruikersgegevens. Na de succesvolle registratie wordt hij teruggeleid naar de primaire pagina en kan de beschikbare aanbiedingen voor geregistreerde gebruikers gebruiken (intern gebied, speciale weergaven, webdiensten, ...).
Neem contact met ons op voor informatie over de technische realisatie: Contact

Aanmeldingsproces

Een klassiek proces voor een gebruiker zou zijn dat hij zijn gewenste webapplicatie bezoekt. Omdat hij nog niet ingelogd is, wordt hij naar de LOOK4 ID pagina doorgestuurd, waar hij met zijn LOOK4 ID (A) inlogt.
Na een succesvolle registratie meldt de Single Sign On dienst aan de aangesloten webapplicatie dat u geregistreerd lid bent (B).
Nu weten alle aangesloten webapplicaties dat u ze kunt gebruiken (C).

Geïnteresseerd? Registreer nu gratis!